Actief buiten

Omarm jezelf met anderen die houden van stevig trainen, graag buiten zijn en op een plezierige manier aan een gezond lichaam willen werken. Want waarom zou je in je eentje in een sportzaal gaan trainen terwijl je ook lekker met een groep naar buiten kunt! 

Actief buiten bestaat uit:

Het trainen van het menselijk lichaam dient gevarieerd aangeboden te worden zodat het lichaam uitgedaagd blijft en zich continu blijft aanpassen. Tijdens de Actief buiten wisselen kracht- en conditietraining elkaar af. De oefeningen die worden uitgevoerd kunnen  plaatsvinden op individuele basis maar ook in duo of groepsverband. Samen bouwen we aan een fit en sterk lijf!

Waarom buiten sporten?

Trainen in de buitenlucht is heerlijk en super gezond. Ieder niveau kan meedoen, elke oefening kan op eigen tempo worden uitgevoerd. Yvonne of Guus zal je motiveren en coachen om het beste uit jezelf te halen, iedereen gaat voldaan naar huis!

Is Actief buiten iets voor jou?

Wil jij in de buitenlucht uitgedaagd worden door onze coaches en tegelijk werken aan een sterk en gezond lichaam? Dan is Actief buiten absoluut iets voor jou!

Je mag eenmalig kosteloos deelnemen om te ontdekken of deze les bij jou past. Check nu snel ons lesrooster en onze abonnementsvormen of neem contact op met de praktijk voor meer informatie!

Door wie?

Guus copy

Guus Boons

Assistent fysiotherapie
Docent sportief
00d261b0-d067-4b65-b797-c8defba4146e

Tom

Docent sportief

Meer weten?

Meer informatie
Voornaam
Achternaam