Fysiotherapie gilze steunt de actie van paul. Jij ook?

Een actie met (spier)ballen: Paul tegen ALS

Paul van Herwaarden wandelt vanaf Gilze naar het glazen huis in Nijmegen voor zijn schoonzoon Davy die op 13 november 2023 de diagnose ALS heeft gekregen en voor zijn dochter Aniek die symbool staat voor de achterblijvers.

Fysiotherapie Gilze komt in actie voor Paul, Davy en Aniek. Jij ook?

Fysiotherapie Gilze steunt de actie van Paul. Jij ook?

Wij komen in december in beweging voor de actie van Paul. Steun jij ook de actie van Paul?

Doe mee met dé Kerst work-out van het jaar!

Dinsdag 19 december vindt om 19.00 uur onze legendarische Kerst work-out plaats. Volledig in kerstsfeer sluiten we samen het jaar af. Dit jaar vragen wij een bijdrage van 5 euro en de volledige opbrengst doneren wij aan de actie van Paul. Meld je aan bij de balie of mail naar: yvonne@fysiotherapiegilze.nl

Doneer direct aan Paul

De hele maand december staat er een kistje op de balie bij Fysiotherapie Gilze waarin je jouw donatie kan doen óf steun de actie van Paul direct via zijn persoonlijke 3FM Serious Request actiepagina.

Doe mee met de 31 minuten challenge!

Sport jij al bij Fysiotherapie Gilze? Kom buiten jouw reguliere sporttijd bij ons in beweging en wij doneren jouw inzet:

Fietsen

Van iedere 31 minuten die je fietst doneren wij 1 euro. Fiets je in 31 minuten meer dan 10 kilometer? Dan doneren wij 2 euro!

Lopen

Van iedere 31 minuten die je loopt doneren wij 1 euro. Loop je in 31 minuten meer dan 3 kilometer? Dan doneren wij 2 euro!

Roeien

Van iedere 31 minuten die je roeit doneren wij 1 euro. Roei je in 31 minuten meer dan 6 kilometer? Dan doneren wij 2 euro!

Crosstrainer

Van iedere 31 minuten die je op de crosstrainer staat doneren wij 1 euro. Haal je in 31 minuten meer dan 2 kilometer? Dan doneren wij 2 euro!

 

 

Doe jij met ons mee?

Wil je mee doen of heb je nog vragen? Loop bij ons binnen, mail: yvonne@fysiotherapiegilze.nl of bel / whatsapp: 0161 23 49 32

 

                       

Ons december promoteam:

Jennifer van Vugt

Jennifer van Vugt

Meer weten?

Meer informatie
Voornaam
Achternaam