ANNE-MARIE OOMENS

Ik ben Anne-Marie Oomens, woon samen met mijn vriend, dochter en zoon in Gilze. Al in 2007 ben ik begonnen in toentertijd de praktijk van Gerard Postema aan de Kerkstraat. Dit betrof voornamelijk de financiële ondersteuning voor 1 ochtend in de week. Geleidelijk aan nam ik meer taken over en werden ook de uren uitgebreid.

Na de start van onze nieuwe praktijk in de Flair werd me de kans gegeven om me te ontpoppen als administratieve duizendpoot van Fysiotherapie Gilze. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Telefoon beantwoorden, afspraken plannen, declareren, boekhouden, alles wat er op administratief gebied bij het draaien van een praktijk komt kijken komt langs mijn buro en dat is erg afwisselend.

Het contact met de patiënten kan ik inmiddels ook niet meer missen, ik probeer iedereen te helpen waar ik kan en daar krijg ik fijne reacties op terug.Begrijpelijk dus dat ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk kom!

Voor vragen en afspraken kunt u mij iedere ochtend bereiken van 09:00 tot 12:00 uur. U kunt altijd binnenlopen in de praktijk, maar natuurlijk ook contact opnemen via de telefoon of mail.

UW SPECIALIST
annemarie-small

Anne-Marie Oomens

Secretaresse

0161 – 234 932