ANNE-MARIE OOMENS

Mijn naam is Anne-Marie Oomens, al in 2007 ben ik begonnen in – toendertijd- de praktijk van Gerard Postema aan de Kerkstraat. Dit betrof voornamelijk de financiële ondersteuning voor 1 ochtend in de week. Geleidelijk aan nam ik meer taken over en werden ook de uren uitgebreid.

Na de start van onze nieuwe praktijk in Gezondheidscentrum DeFlair werd me de kans gegeven om me te ontpoppen als administratieve duizendpoot van Fysiotherapie Gilze. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Telefoon beantwoorden, afspraken plannen, declareren, boekhouden, alles wat er op administratief gebied bij het draaien van een praktijk komt kijken, komt langs mijn bureau en dat is erg afwisselend.

Het contact met de patiënten kan ik inmiddels ook niet meer missen, ik probeer iedereen te helpen waar ik kan en daar krijg ik fijne reacties op terug.

Begrijpelijk dus dat ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk kom!

Mocht er iets zijn waarvoor u denkt me nodig te hebben..…op werkdagen ben ik iedere ochtend aanwezig van 08:30 tot 12:00 uur.

Stel uw vraag aan Anne-Marie

annemarie-small

Laat uw gegevens achter en we bellen u graag binnen 1 werkdag terug.