Bodyfit

Bij Fysiotherapie Gilze geloven we in de kracht en robuustheid van het menselijk lichaam. Dit menselijk lichaam is ontzettend goed trainbaar en past zich vliegensvlug aan, aan de prikkels die het gedurende een dag voorgeschoteld krijgt.

Het goed onderhouden van je lichaam is dan ook van groot belang. Hoe beter je lichaam getraind is, des te beter het kan omgaan met alle externe factoren waar het mee te maken krijgt. Training van het menselijk lichaam dient dan ook gevarieerd aangeboden te worden zodat het lichaam uitgedaagd blijft worden en zich continu blijft aanpassen. Bodyfit is hier de manier van trainen bij uitstek voor.

Bodyfit bestaat uit

Functionele trainingsvormen (gekoppeld aan alle dagelijkse activiteiten) in de vrije ruimte; We trainen met eigen lichaamsgewicht (zonder apparatuur). Tijdens de training werken we aan kracht van de rompspieren, mobiliteit (lenigheid) en balans/stabiliteit.
We werken met kleinschalige groepen (max. 10 personen).

Waarom Bodyfit?

Doordat de oefeningen in de vrije ruimte plaatsvinden wordt je lichaam uitgedaagd om zichzelf continu te stabiliseren en te wapenen tegen externe factoren (zwaartekracht, evenwicht verstoringen etc.). Hierdoor gebruik je een breed spectrum aan spieren in het gehele lichaam en dit maakt dat je snel progressie zult merken in je algehele kracht en fitheid. Daarnaast is deze manier van trainen uitermate geschikt voor mensen die kampen met rugklachten en sporters die de kans op blessures willen verkleinen.

Is Bodyfit iets voor jou?

Wil je sterk en fit worden op een functionele manier (zonder kracht apparaten/machines), in een kleine groep en onder professionele begeleiding? Dan is Bodyfit wat voor jou!

Je mag eenmalig kosteloos deelnemen om te ontdekken of deze les bij jou past. Check nu snel ons lesrooster en onze abonnementsvormen of neem contact op met de praktijk voor meer informatie!

Check nu snel ons lesrooster en onze abonnementsvormen of neem contact op met de praktijk voor meer informatie!

Door wie?

Guus copy

Guus Boons

Assistent fysiotherapie
Docent sportief

Meer weten?

Meer informatie
Voornaam
Achternaam