fysiofitness
 

CORE STABILITY

Wil je de kans op blessures en lichamelijke klachten verkleinen zonder daarbij gebonden te zijn aan fitnessapparatuur? Dan is Core Stability iets voor u! Tijdens de lessen Core Stability staat het trainen van de rompspieren centraal. Dit doen we middels gevarieerde en uitdagende oefeningen op ieder zijn eigen niveau.

Core Stability bestaat uit:

Kracht- en stabiliteitstraining van de rompspieren

Mobiliteitsoefeningen

Gevarieerde en uitdagende oefeningen op niveau

Kleinschalige groepen

Persoonlijke aandacht

 

WAAROM CORE STABILITY?

Core Stability, ook wel rompstabiliteit, is het spierkorset rondom je wervelkolom. Een goede core werkt preventief tegen blessures en lichamelijke klachten. De lessen zijn uitermate geschikt voor mensen met rugklachten en sporters die de kans op blessures willen verkleinen. We gaan aan de slag met individuele oefeningen, duo-oefeningen en circuittraining. Tijdens deze trainingsvormen ligt de aandacht op het trainen van de rompstabiliteit, maar ook de rest van het lichaam komt aan bod. Het niveau van de oefeningen wordt aangepast op uw lichaam, waardoor iedereen mee kan doen.

U mag eenmalig kosteloos deelnemen om te ontdekken of het programma bij u past. Hierna staan de volgende tarieven:

WERKWIJZE

De Core Stability lessen duren één uur en worden in groepsvorm aangeboden met een maximale groepsgrootte van 12 personen. Hierdoor krijgt iedereen de aandacht die nodig is voor een goede uitvoering van de oefeningen. De les wordt gestart met een warming-up die bestaat uit het rekken van de spieren en mobiliteitsoefeningen voor de romp. De kern is een afwisselend programma met veel variatie in oefeningen. Denk hierbij aan grondoefeningen, duo-oefeningen en circuitvormen. Tot slot sluiten we af met een cooling-down.
 

DOOR WIE?

Dit sportprogramma is aangeboden door Guus, Yvonne en Mirthe, allen werkzaam als fysiotherapeut binnen de praktijk van Fysiotherapie Gilze.

1x per week Core Stabiltiy
€ 111,- per kwartaal
€ 39,50 per maand
2x per week Core Stabiltiy
€ 161,- per kwartaal
€ 57,- per maand