Ons Coronabeleid

Beste websitebezoeker,

Fysiotherapie Gilze is nog gewoon dagelijks geopend. Uiteraard doen ook wij onze uiterste best om de verdere verspreiding van het nieuwe Corona-virus / Covid-19 tegen te gaan. Dat betekent dat we momenteel anders werken dan normaal, maar we doen er alles aan om u toch van dienst te kunnen zijn!

Zoals altijd kunt u met uw klachten bij ons terecht. Samen met u zullen we bekijken hoe we u kunnen helpen. Dit kan op afstand zijn middels een videoverbinding, telefonisch of in de praktijk indien dit noodzakelijk is en de behandeling niet kan wachten. Binnen de praktijk zijn uiteraard alle hygiƫnische maatregelen getroffen die nodig zijn.

Al onze sporters kunnen deelnemen aan leuke online lessen die op verschillende momenten via een videoverbinding worden gegeven. Dit is erg makkelijk en echt iedereen met een computer of tablet kan dit. Wil je dit ook een keer uitproberen? Stuur dan een mailtje naar yvonne@fysiotherapiegilze.nl en doe een gratis proefles mee!

De missie van Fysiotherapie Gilze is het leveren van gespecialiseerde zorg. Dat blijven we dus ook in deze moeilijke tijd doen, gewoon zoals u van ons mag verwachten!

Voor vragen kunt u ons bereiken op 0161234932 of info@fysiotherapiegilze.nl

En bovenal: Blijf gezond!!

Team Fysiotherapie Gilze

 

Heeft u nog vragen?

Fysiotherapie Gilze
Lange Wagenstraat 55A
5126 BB Gilze

(0161) 23 49 32
info@fysiotherapiegilze.nl
 

Of laat uw gegevens achter

En wij bellen u graag binnen 1 werkdag terug.