Eefje Laureijssen- van Enschot

De uitdaging om als fysiotherapeut een bijdrage te leveren in opbouw of behoud van zelfredzaamheid bij mijn cliënt geeft me veel werkplezier!

In 2003 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool in Breda. Aanvankelijk ben ik gestart bij een stichting voor ouderenzorg, waar ik met name op de Geriatrische revalidatie heb gewerkt. Daar heb ik mezelf verder gespecialiseerd in revalidatie bij NAH (zoals na een beroerte), revalidatie bij COPD en hartfalen. Hier heb ik zowel klinisch gewerkt als later ook vanuit de behandelpraktijk, onderdeel van een multidisciplinair team.

Enkele jaren geleden heb ik de stap gemaakt naar particuliere behandelpraktijk, waarbij ik vanuit mijn kennis en ervaring met name richt op de ouderenzorg.

Vanaf 2021 ben ik aangesloten bij ParkinsonNet, en ben ik mezelf verder aan het ontwikkelen in de behandeling bij Parkinson. Daarnaast ben ik aangesloten bij NAH-FysioNet en Chronisch Zorgnet, om op deze specialisatiegebieden up to date te blijven als ook onderdeel te zijn van netwerk met collega’s uit de regio.

Ik vind het een uitdaging om samen met mijn cliënt op zoek te gaan naar de mogelijkheden om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken. Ik ben zowel op de praktijk aan het werk, als bij cliënten thuis. Dit geeft de mogelijkheid om functioneel en betekenisvol te oefenen. Hierin vind ik de rol als trainer leuk, maar vooral ook als coach. Ik werk graag vanuit een gelijkwaardige situatie, waarbij ik naast de cliënt sta en we samen optrekken om doelen te behalen!

Vragen aan Eefje?

Eefje

Eefje Laureijssen- van Enschot

Fysiotherapeut
Geriatrie
Meer informatie
Voornaam
Achternaam