EXPOSITIES BIJ FYSIOTHERAPIE GILZE

Fysiotherapie Gilze biedt lokale creatievelingen graag de ruimte om hun werk te exposeren, hiervoor stellen we de lange wandelgang waar onze behandelkamers op uit komen ter beschikking. We proberen met regelmaat de exposities te wisselen, u kunt hierbij denken aan schilderijen, kunstwerken en fototentoonstellingen. Ook als u geen patiënt bent bij Fysiotherapie Gilze bent u van harte welkom om eens binnen te lopen.

Fysiotherapie Gilze is gevestigd in Gezondheidscentrum de Flair, dus kom na een bezoek aan één van de zorgaanbieders gerust langs. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige en voorgaande exposities bij Fysiotherapie Gilze. Bent u zelf geïnteresseerd om eens bij ons te exposeren? De komende maanden is er helaas geen plekje vrij, maar we maken wel graag alvast kennis met u. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 

HUIDIG: Gonny Wouters

Wie is Gonny Wouters? “Van huis uit een krabbelaar die elk potloodje en papiertje interessant vond. Hierdoor veel tekenervaring opgedaan met pen fijnschrijver etc. Voordat ik naar Arendonk ging heb ik nog 5 jaar in het land aquarellen gemaakt. Later op de academie veel gewerkt met houtskool en krijt en biesters Daarvoor heel veel ervaring opgedaan met waterverf en aquarel. Het interessante van deze collectie met gouache schilderijen bestaande uit ongebruikelijke stillevens zijn de mooie kleurmengingen De kleinere abstracten geïnspireerd op de grote meesters Kadinsky en Piccasso en Appel. Wat titels femme fatale flappie parodie op de erwt.”

De collectie die u hier kunt bewonderen is ontstaan uit stukken van carnavalswagens waar stillevens uit zijn ontstaan. Als u bij de hoek in de gang komt gaat de expositie over in zwart witten landschap abstract of wat u er zelf inziet. Deze collectie bestaat uit houtskool en pen fijnschrijver vooral de verwerking van houtskool is heel bijzonder soms lijkt het een zilveren deken. Mocht u interesse in een kunstwerk hebben, neem dan contact op via: jackwouters@home.nl of 0161-452523

Expositie Gonny Wouters
 

2016-2017: FOTO GROEP GILZE

Sinds donderdag 17 juli 2016 exposeert Foto Groep Gilze in de wandelgang van Fysiotherapie Gilze. De groepsleden hebben samen maar liefst 37 foto’s ingelijst en beschikbaar gesteld voor de expositie. Bent u nieuwsgierig naar het werk van Foto Groep Gilze? Stap dan eens bij ons binnen en bekijk de foto’s onder het genot van een kopje koffie of thee. Benieuwd naar Foto Groep Gilze? U kunt ook een kijkje nemen op hun site op: www.fotogroepgilze.nl

Expositie Foto Groep Gilze (2)
 

2015-2016: SCHILDERIJEN SASKIA VAN DAL

Van 28 maart 2015 t/m 16 juli 2016 hebben onze collega’s samen met onze patiënten kunnen genieten van de prachtige werken van Saskia van Dal in onze wandelgang. Zie hieronder een kleine sfeerimpressie:

DSC_0005
 

CONTACTGEGEVENS

Fysiotherapie Gilze
Lange Wagenstraat 55A
5126 BB Gilze

(0161) 23 49 32
info@fysiotherapiegilze.nl

OF LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

En wij nemen op korte termijn contact met u op.