Samen op weg naar een gezond(er) gewicht!

Binnen Fysiotherapie Gilze bieden we verschillende mogelijkheden om te werken naar een gezond(er) gewicht. Twijfel jij over jouw gewicht of zoek je hulp om je (weer) fit en gezond te voelen? Lees dan verder. 

Vanuit ons motto “beter bewegen, mooier leven” is het in sommige gevallen ook belangrijk om het onderdeel voeding onder de loep te nemen. Zodat we samen kunnen werken om een  gezond(er) gewicht te bereiken door het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Hierdoor krijg je meer energie, ga je meer bewegen, wordt je minder vaak ziek, ben je weerbaarder en vrolijker en draai je weer volop mee in de maatschappij.

Gezond gewicht
Gewichtsconsulenten Nederland

BGN-gewichtsconsulent

Het samenwerken met een BGN-gewichtsconsulent geeft je de zekerheid dat je uitsluitend te werk gaat volgens wetenschappelijke inzichten gericht op het bevorderen van de gezondheid en het voorkomen van ziekte. Dit betekent dat je leert om met gewone, gezonde voeding je doel te bereiken. Ons doel is om jou een blijvend veranderde leefstijl aan te leren. Op deze manier bereik je een gezond(er) gewicht, kom je meer in beweging en voel je je een stuk fitter en vitaler.

Hoe ziet dit traject eruit?

Binnen Fysiotherapie Gilze bieden we twee verschillende trajecten aan:

  • Een traject op individuele basis, waarbij je één op één met de gewichtsconsulent jouw leefpatroon in kaart gaat brengen. Op basis van deze informatie gaan we een gezond voedingsplan opstellen, oude patronen doorbreken om een blijvend veranderde leefstijl aan te leren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om binnen onze praktijk deel te nemen aan één of meer van onze groepslessen.
  • In groepsverband waarbij we gezamenlijk hetzelfde doel nastreven. 

Weegmomenten en gesprekken vinden plaats op individuele basis. Daarnaast zijn er gezamenlijke: wekelijks beweegmomenten, een presentatie over voeding en een Supermarkt Safari waarbij veel ruimte is om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraars

Veel zorgverzekeraars begrijpen het belang van de inzet van de BGN-gewichtsconsulent en vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Op de vergoedingenpagina van Gewichtsconsulenten kun je zien wat vanuit jouw aanvullende verzekering wordt vergoed. Investeren in jouw gezondheid is mogelijk het belangrijkste dat je voor jezelf en je omgeving kunt doen. 

Wij verkopen geen dure, commerciële producten, maar adviseren je met gewone en gezonde voeding, zodat je je doelen kunt behalen. We leren je ook hoe je dit kunt blijven toepassen, zodat je blijvend succesvol kunt zijn. Waarschijnlijk verdien je je investering dubbel en dwars terug!

Meer weten?

Meer informatie
Voornaam
Achternaam