INGRID VEROUDE

Ik ben Ingrid Veroude en woon in Hulten met mijn man en 3 zonen. In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2014 ook als geregistreerd sportfysiotherapeut. Vanaf 2001 ben ik als zelfstandig fysiotherapeut gestart met een praktijk in Hulten en later in Gilze. Sinds januari 2015 ben ik samen met Gerard en Wouter verder gegaan in de maatschap Fysiotherapie Gilze in het gezondheidscentrum de Flair.

In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd binnen maar ook buiten het vakgebied. Onder andere de McKenzietherapie, sportfysiotherapie, zwangerschapsgerelateerde klachten, Parkinson en podologie zijn mijn aandachtsgebieden. Omdat hardlopen een hobby van me is, zijn ook hardloop gerelateerde klachten een aandachtsgebied. Inzicht geven in het ontstaan, genezen en het voorkomen van klachten vind ik heel belangrijk.

Waar ik me met name op richt is een actieve aanpak waarbij het natuurlijk herstel van het lichaam wordt bevorderd. De patiënt staat hierbij centraal.

SPORTFYSIOTHERAPIE

Als sportfysiotherapeut spelen we een belangrijke rol bij de preventie, voorlichting en advies bij iedereen die wil gaan sporten als hobby of professioneel.

Ik zie veel patiënten die na ziekte en blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hierin begeleid, adviseer ik ervaren en onervaren sporters die weer terug op hun eigen niveau willen presteren. Omdat ik vanuit de sporter naar de blessures kijk, begrijp je beter dat het belangrijk is om te blijven sporten maar nog belangrijker is om de juiste adviezen te geven om een optimaal herstel te krijgen en zo snel mogelijk op het oude niveau weer terug te kunnen keren. We zien ook kwetsbare groepen zoals ouderen en kinderen bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie. Zeker dit laatste facet vind ik zeer interessant.

UW SPECIALIST
ingrid-small

Ingrid Veroude

Sportfysiotherapeut

0161 – 234 932