Ingrid Veroude

Mijn naam is Ingrid Veroude. Sinds 2015 medeoprichtster en praktijkeigenaar van Fysiotherapie Gilze.

In 1995 ben ik afgestudeerd Algemeen Fysiotherapeut. Na eerst enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt ben ik langzaam mijn droom gaan verwezenlijken. Een eigen praktijk te runnen met medewerkers, die ieder een eigen specialisatie of aandachtsgebied hebben. Zo ben ik zelf werkzaam als sportfysiotherapeut maar nog meer als Geriatrie fysiotherapeut (MSc.)

Geriatrie Fysiotherapie

Ik heb me als geriatriefysiotherapeut gespecialiseerd in het behandelen van kwetsbare ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen. Ik heb kennis van veroudering, ouderdomsziekten en de gevolgen daarvan voor uw dagelijks functioneren. Het doet mij goed om ouderen zo lang mogelijk optimaal te kunnen laten functioneren zodat zij plezier in het bewegen houden. Daarnaast leer ik ze graag omgaan met de beperkingen die bij deze leeftijd komen kijken, maar nog fijner het laten zien en ervaren wat nog wel mogelijk is. Mentale ondersteuning bieden aan de mensen hoort bij mijn manier van zorg leveren. Met aandacht, rust en respectvolle benadering begeleid ik de kwetsbaren ouderen samen in een vaak multidisciplinair team.

Parkinsonnet

De ziekte van Parkinson is een complexe ziekte in de hersenen die vraagt om begeleiding en behandeling door experts. Ik heb me hierin gespecialiseerd en aangesloten bij het parkinsonnet. Hierbij is het belangrijk samen te werken met andere disciplines zoals de ergotherapeut of de logopedist. Een aantal malen per jaar komen de verschillende disciplines bij elkaar om de laatste updates en vernieuwingen met elkaar te delen.

Ik ben een enthousiast, sociaal en meelevend persoon, als therapeut maar ook privé. Samenwerken aan uw doelen en verwachtingen, staan bovenaan in mijn behandelstrategie. Samen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Vragen aan Ingrid?

Ingrid-square

Ingrid Veroude

Geriatrie
Sportfysiotherapie
McKenzie
Parkinson
Meer informatie
Voornaam
Achternaam