Mirthe van Gestel

Mijn naam is Mirthe van Gestel en ik ben in juni 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool Breda. Sindsdien ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Gilze. Ik ben inzetbaar als all-round fysiotherapeute, maar zie met name cliënten met een neurologische aandoening of na een operatie. Daarnaast begeleid ik met veel plezier verschillende sport- en revalidatiegroepen.

Neurorevalidatie

De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in de revalidatie van cliënten met centraal neurologische aandoeningen, zoals een herseninfarct, dementie, MS en Parkinson. Ik heb daarvoor onlangs een half jarige opleiding gevolgd: Neurorevalidatie bij CNA en heb tijdens mijn studie een minor gevolgd in de neurorevalidatie. Ik vind het fijn om cliënten te begeleiden tijdens hun revalidatie, om er samen voor te zorgen dat ze zo goed en zelfstandig mogelijk in hun eigen omgeving kunnen functioneren. Tijdens de revalidatie werken we samen naar uw doelen toe. Of dit nu om het trainen van lichamelijke functies gaat of het zoeken naar een oplossing voor de beperkingen die deze aandoeningen met zich mee brengt, het behoort allemaal tot mijn vakgebied.  Met een geduldige en respectvolle manier begeleid ik mijn cliënten en maak ik vaak gebruik van een multidisciplinaire aanpak.

Naast de scholing in de neurorevalidatie heb ik ook een cursus gevolgd in motivational interviewing, medical taping en valpreventie.  Als valpreventie-coach proberen we een valpartij te voorkomen door samen met de thuiswonende ouderen naar de ‘gevaarlijke situaties’ in en rondom huis te kijken en begeleid ik ze om zekerder op de been te staan.

Vragen aan Mirthe?

Myrthe-3 copy

Mirthe van Gestel

Fysiotherapie
Docent sportief
Neurologie
Valpreventie
Meer informatie
Voornaam
Achternaam