Monique van Vliet

Ik ben Monique van Vliet. In 2014 heb ik de opleiding Algemeen Fysiotherapeut afgerond. Sinds 2015 run ik de praktijk Fysiotherapie Monique. In de eerste jaren heb ik veel sporters behandeld en begeleid, later ben ik me op handproblematiek gaan richten. In 2020 heb ik de opleiding handtherapie aan het Erasmus MC in Rotterdam afgerond en sindsdien ben ik onder andere in de praktijk Fysiotherapie Gilze werkzaam als handtherapeut. U kunt bij mij ook terecht voor het aanmeten van een spalk.

Ik ben aangesloten bij het Handtherapie Netwerk Breda. Binnen het netwerk waarborgen we de samenwerking tussen chirurgen uit het Amphia en de handtherapeuten.

Naast mijn werk als fysiotherapeut geef ik biologielessen aan het Curio vavo in Roosendaal. Tevens neem ik staatsexamens biologie af.

Vragen aan Monique?

Monique copy

Monique van Vliet

Handtherapie
Meer informatie
Voornaam
Achternaam