NICOLE STOOPEN

Mijn naam is Nicole Stoopen en ik ben werkzaam als fysiotherapeut en acupuncturist. Ik woon samen in Gilze met mijn vriend en dochtertje van 3 jaar.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam. De interactie tussen lichaam en geest hebben mij altijd geboeid. Daarom besloot ik fysiotherapie te gaan studeren. In 2003 heb ik deze studie afgerond en daarna heb ik in verschillende instellingen en praktijken ervaring opgedaan. Nu ben ik met plezier werkzaam in de praktijk van Fysiotherapie Gilze en heb ik het erg naar mijn zin.

FYSIOTHERAPEUTE

Ik heb me gespecialiseerd in fysiotherapie op haptonomische basis, waarbij er meer aandacht is voor de persoonlijke betekenis en de gevoelsmatige oorzaken van een klacht. In de praktijk zie ik veel mensen met spanningsklachten waarbij tijdens de behandeling het accent ligt op lichaamsbewustwording. Naast deze opleiding heb ik diverse cursussen gevolgd zoals; psychosomatische fysiotherapie, medical taping, duizeligheid en medische trainingstherapie (diabetes, rug –en knierevalidatie)

In 2007 ging mijn interesse ook uit naar de Traditionele Chinese Geneeswijze en ben ik begonnen aan een 3-jarige studie Acupunctuur welke ik in 2010 heb afgerond. Om met deze kennis aan de slag te gaan ben ik vanaf april 2011 met mijn eigen praktijk voor acupunctuur gestart.

UW SPECIALIST
nicole-small

Nicole Stoopen

Fysiotherapeute

0161 – 234 932