NICOLE STOOPEN

Mijn naam is Nicole Stoopen en ik ben werkzaam als fysiotherapeut en acupuncturist.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam. De interactie tussen lichaam en geest hebben mij altijd geboeid. Daarom besloot ik fysiotherapie te gaan studeren. In 2003 heb ik deze studie afgerond en daarna ben ik gestart met het opdoen van werkervaring. Vervolgens ben ik me verder gaan specialiseren en heb ik de opleiding fysiotherapie op haptonomische basis gevolgd. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd zoals: psychosomatische fysiotherapie, lichaamsbewustwording –en stressmanagement en medical taping. Nu ben ik met plezier al vele jaren werkzaam in de praktijk van Fysiotherapie Gilze.

In 2007 ging mijn interesse ook uit naar de Traditionele Chinese Geneeswijze en ben ik begonnen aan een 3-jarige studie Acupunctuur welke ik in 2010 heb afgerond. Om met deze kennis aan de slag te gaan ben ik vanaf april 2011 met mijn eigen praktijk voor acupunctuur gestart.

Fysiotherapie op haptonomische basis

Binnen Fysiotherapie Gilze richt ik mij voornamelijk op de behandeling van stress gerelateerde klachten zoals: (spanning)hoofdpijn, nek –en schouderklachten, overbelasting-klachten en verminderd herstelvermogen op lichamelijk of psychisch vlak. Dit vanuit een benaderingswijze fysiotherapie op haptonomische basis, waarbij er meer aandacht is voor de persoonlijke betekenis en de gevoelsmatige oorzaken van een klacht. Het accent tijdens mijn behandelingen ligt op lichaamsbewustwording en het zoeken naar mogelijkheden hoe om te gaan met de klachten. Ik ben erg geïnteresseerd in de persoon achter de klacht en vind het een uitdaging om samen met de patiënt te zoeken naar de juiste balans.

Stel uw vraag aan Nicole

nicole-small

Laat uw gegevens achter en we bellen u graag binnen 1 werkdag terug.