Slide Background
Fysiotherapie Gilze
Ben je op zoek naar een gespecialiseerde fysiotherapeut? Of wil je op een veilige manier in beweging komen?

Welkom bij Fysiotherapie Gilze

Jouw fysiotherapiepraktijk in regio Gilze – Rijen – Molenschot – Hulten - Chaam – Alphen – Tilburg Reeshof

Ons enthousiaste team fysiotherapeuten staat dagelijks voor je klaar met een uitgebreid aanbod aan fysiotherapeutische behandelingen en voor iedere doelgroep leuke groepslessen. Je vindt ons in Gezondheidscentrum de Flair in Gilze met een goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid. 
Vanuit ons motto ‘beter bewegen, mooier leven‘ werken we samen aan een pijnvrij lichaam, bereiken we jouw doelen in een revalidatie of word je fit in onze oefenzaal. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op of loop eens binnen.

Waarom Fysiotherapie Gilze?

 

Fysiotherapie

Gespecialiseerde fysiotherapie met een vast gezicht en persoonlijke aandacht. Daar staan wij voor! Al onze therapeuten hebben een eigen specialisatie en we hebben voor elke klacht een specialist in huis. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

 

Preventie / Gezondheid

Fysiotherapie Gilze biedt zorg op maat bij diverse chronische aandoeningen. Denk aan de ziekte van Parkinson, COPD, MS of etalagebenen. Samen proberen we de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te houden. We werken samen met de regionale netwerken voor optimale zorg!

 

Beweeggroepen / Sportief

Lekker bewegen onder kundige begeleiding? Dat gebeurt bij ons in kleine groepen en op vaste tijden. We hebben een divers aanbod van leuke groepslessen, voor jong en oud en op ieder niveau. Zo kan iedereen bij ons bewegen, ook als dat door fysieke problemen niet zo vanzelfsprekend is. Ontdek onze groepslessen! 

Locatie

Fysiotherapie Gilze is gevestigd in Gezondheidscentrum De Flair in Gilze.

Lange Wagenstraat 55A
5126 BB Gilze

T: (0161) 23 49 32
E: info@fysiotherapiegilze.nl

Openingstijden

Ma 07.45 – 21.30Di 07.45 – 21.00Wo 07.45 – 21.30Do 07.45 – 21.30Vr 07.45 – 17.00Za 08.00 – 12.00