FYSIOTHERAPIE GILZE NIEUWSFLITS

Fysiotherapie Gilze is altijd in beweging. Lees hieronder de laatste nieuwtjes rondom onze praktijk en uw zorg.

 

NIEUWSBRIEF

Nieuwe collega’s, nieuws uit de zorg, leuke wist-je-datjes en nog veel meer leest u in de nieuwsbrief van Fysiotherapie Gilze. U vindt de nieuwsbrief in onze praktijk of u leest de nieuwsbrief hier op onze site. Veel leesplezier!

NIEUW: HATHA YOGA

Onze Pilates instructrice Kristel is gestart met Hatha Yoga. Heeft u last van alledaagse stress? En ervaart u hierdoor lichamelijke klachten? Ga ze te lijf met deze populaire vorm van yoga! Meld u aan voor een proefles.

NIEUWE EXPOSITIE

Fysiotherapie Gilze biedt lokale creatievelingen graag ruimte om te exposeren, vandaar dat Gonny Wouters nu haar werken bij ons tentoonstelt. Lees meer over Gonny en haar werken via onderstaande link.


 

FYSIOTHERAPIE GILZE OP FACEBOOK

Voor de laatste nieuwtjes volgt u ons ook via onze Facebookpagina.

Facebook berichten

Door het mooie winterweer gaat het sportspreekuur bij V.V. Gilze vanavond niet door. Veel sneeuwpret gewenst voor iedereen! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

YOGA NIEUWS
“In december zullen alle yogalessen in het teken staan van innerlijke rust. Naast de gebruikelijke zachte poses zal er extra aandacht worden besteed aan mindfulness, meditaties en lange ontspanningen, om tijdens de drukke dagen dicht bij jezelf te kunnen blijven. Gun jezelf wat rust in de drukste maand van het jaar en geef je snel op voor een proefles! Namasté.”
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Fysiotherapie Gilze heeft het bericht van BC Gilze gedeeld. ... Lees meerLees minder

Ook tijdens het competitieseizoen 2017-2018 dragen al onze jeugdspelers vol trots de naam van onze 'hoofdsponsor jeugdcompetitie' op het shirt: Fysiotherapie Gilze (Ingrid, Gerard en Wouter, bedankt v...

Bekijk op Facebook

DE DECEMBER MAAND STAAT WEER VOOR DE DEUR

Hierin hebben wij drie activiteiten waaraan iedereen deel mag nemen!

Zaterdag 9 december: De Week van de Vrijwilliger
10:00 – 11:00 @Praktijk Fysiotherapie Gilze
In de Week van de Vrijwilliger worden alle vrijwilligers van gemeente Gilze en Rijen bedankt voor hun onvoorwaardelijke inzet die zij steken in de gemeenschap middels het deelnemen aan allerlei leuke workshops. Ook wij dragen hier ons steentje aan bij. Door brede belangstelling voor onze beweegprogramma’s willen wij buiten de vrijwilligers ook u een kans geven mee te doen:
Wij gaan één uur verzorgen waarin u kennis maakt, en deel neemt aan onze vier beweegprogramma’s (Actief Buiten, FysioFitness, Pilates, Yoga).

Donderdag 21 december: Outdoor Kerst-workout
19:30 – 20:30 @Parkeerplaats Fysiotherapie Gilze
De week vóór kerst betekend: de Kerstworkout! Deze jaarlijks terugkerende gezellige workout wordt ook in 2017 voortgezet. Trek je warme, meest foute kersttrui aan en vergezel ons op de in kerstsfeer omgetoverde parkeerplaats. De workout is zo gemaakt dat iedereen deel kan nemen! Nadien geniet u van een hapje en drankje.

Vrijdag 22 december: Indoor Kerst-workout
10:00 – 11:00 @Praktijk Fysiotherapie Gilze
Is buiten sporten niet uw ding? Dan doen we de Kerstworkout de volgende dag dunnetjes over, echter nu binnen in onze fitness! Dus neem vriendin, kleinzoon, tante of buurman gezellig mee! Waarbij we natuurlijk ook nadien afsluiten met wat lekkers.

Wilt u meer informatie over onze activiteiten of uzelf opgeven?
Dit kan via yvonne@fysiotherapiegilze.nl

Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk!
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Gisterenavond gingen wij op HAP&STAP om een kijkje te nemen in elkaars keuken. Wat een enorm succes! Bubbels en Bites, soepjes, Portugese Kip Piri-Piri en Tony Chocolonely taart werden geserveerd. Het was stuk voor stuk heerlijk! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook