Partners & Samenwerkingen

Fysiotherapie Gilze is gelegen binnen Gezondheidscentrum de Flair. Binnen het gezondheidscentrum zijn veel verschillende disciplines gevestigd en wij hebben dan ook samenwerkingen met veel van deze disciplines. Op de website van Gezondheidscentrum de Flair is terug te vinden wie wij allemaal tot onze ‘buren’ mogen rekenen.
Directe Partners binnen de praktijk zijn:

Fysiotherapie Gilze heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. We werken dan ook vanuit de opvatting dat de cliënt ten allen tijden centraal moet staan en dat het onze plicht is om samen met de cliënt op zoek te gaan naar de beste zorg. Ook regionaal maken wij daarom gebruik van een breedt netwerk aan specialisten. Verschillende therapeuten zijn aangesloten bij verschillende specialistisch netwerken en er is een goede relatie met de verschillende huisartsenpraktijken in de regio. Vanuit de specialistische netwerken hebben we contact met verschillende medisch specialisten, ziekenhuizen en klinieken in de regio.

Ook vanuit Bekkencentrum Gilze hechten wij veel waarde aan goede en duurzame samenwerkingen. Hier vind je meer informatie!