pilates
 

PILATES

Pilates is een beweegvorm waarbij het hele lichaam getraind wordt door middel van gecontroleerde oefeningen. Het trainen van de controle over de wervelkolom staat centraal, maar ook de rest van het lichaam komt aan bod. Controle over het lichaam en de ademhaling is een belangrijk aandachtspunt bij Pilates.

Trainen voor een sterk en soepel lichaam.

Gevarieerde en uitdagende oefeningen.

Zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Kleinschalige groepen.

Persoonlijke aandacht.

 

IS PILATES IETS VOOR U?

Pilates is een uitstekende beweegvorm als u het lichaam gezond, sterk en soepel willen houden. Daarnaast zijn de oefeningen zeer geschikt voor mensen met klachten aan de lage rug en het bekken. De intensiteit van de oefeningen wordt aangepast op de mogelijkheden die uw lichaam heeft, waardoor het voor bijna iedereen mogelijk is om deel te nemen aan de groepsles Pilates.

1x per week Pilates
€ 105,- per kwartaal
€ 37,50 per maand
2x per week Pilates
€ 155,- per kwartaal
€ 55,- per maand

WERKWIJZE

Hoe ziet de les er uit? Pilates wordt bij Fysiotherapie Gilze aangeboden in groepsvorm, waarbij per groep maximaal 10 personen deelnemen. Hierdoor krijgt iedereen de aandacht die nodig is voor een goede uitvoering van de oefeningen. Na een goede warming-up volgen er afwisselende oefeningen met veel variatie. Er wordt afgesloten met een cooling-down. De groepsles duurt in totaal één uur.

 

DOOR WIE?

De Pilates lessen worden verzorgd door Mieke Posthuma, zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven. Mieke heeft verschillende Pilates en Yoga opleidingen afgerond en heeft onder andere Aerobic diploma’s, Stepmaster en Bodypump.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of loop gerust eens binnen.