pilates
 

PILATES

Pilates is een beweegvorm waarbij het hele lichaam getraind wordt door middel van gecontroleerde oefeningen. Het trainen van de controle over de wervelkolom staat centraal, maar ook de rest van het lichaam komt aan bod. Controle over het lichaam en de ademhaling is een belangrijk aandachtspunt bij Pilates.

Trainen voor een sterk en soepel lichaam.

Gevarieerde en uitdagende oefeningen.

Zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

Kleinschalige groepen.

Persoonlijke aandacht.

IS PILATES IETS VOOR U?

Pilates is een uitstekende beweegvorm als u het lichaam gezond, sterk en soepel willen houden. Daarnaast zijn de oefeningen zeer geschikt voor mensen met klachten aan de lage rug en het bekken. De intensiteit van de oefeningen wordt aangepast op de mogelijkheden die uw lichaam heeft, waardoor het voor bijna iedereen mogelijk is om deel te nemen aan de groepsles Pilates.

MELD U DIRECT AAN

Bent u nieuwsgierig geworden naar Pilates? Meld u dan vrijblijvend aan voor een proefles!

Bel: 0161 234 932
Of stuur een e-mail

 
 
 
 
 
 

WERKWIJZE

Hoe ziet de les er uit? Pilates wordt bij Fysiotherapie Gilze aangeboden in groepsvorm, waarbij per groep maximaal 10 personen deelnemen. Hierdoor krijgt iedereen de aandacht die nodig is voor een goede uitvoering van de oefeningen. Na een goede warming-up volgen er afwisselende oefeningen met veel variatie. Er wordt afgesloten met een cooling-down. De groepsles duurt in totaal één uur. U neemt al deel aan onze Pilates lessen voor slechts € 37,50 per maand of € 105,- per kwartaal (o.b.v. een les per week).

Keuze uit verschillende dagen en groepen

Spreek gratis en vrijblijvend een proefles af!