Power mama’s

Informatie over power mama's

Iedere zwangerschap en bevalling is een life event. Onder de juiste begeleiding zorgen we er samen voor dat jij je (weer) fit voelt. Samen doorbreken we taboes die bij zwangerschap en bevallen komen kijken en werken we aan het vertrouwen en een krachtige basis voor jou als Power Mama (in spé).

Voor wie?

Voor alle mama’s vanaf 6 weken na de bevalling.

Wat?

Linda de Bont, Sportdocent en Sport en Power Mama Coach en Tessa Cornelissen, MSc. Bekkentherapeut verzorgen het trainingsprogramma. Het Power Mama programma is gemaakt voor vrouwen tijdens en na de
zwangerschap. Hierin wordt wetenschappelijke kennis vertaald naar praktisch toepasbare bewegingen tijdens sport en bewegen. Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens de training wordt er gewerkt aan het verbeteren van de controle over de core, bekkenbodem specifiek en de grotere spiergroepen. Dit alles door middel van functioneel bewegen. Na het volgen van de training kunnen Power Mama’s bouwen op hun lijf. Het programma biedt de juiste ondersteuning tijdens de zwangerschap en zorgt voor een goede basis en comfort met je bevallen “nieuwe lijf”.

Hoe ziet het programma eruit?

  • Je krijgt een intake en evaluatie o.b.v. bekkenfysiotherapie
  • Vervolgens gaan we 8 weken aaneengesloten samen met andere mama’s aan de slag

Meer informatie?

De kosten voor power mama’s bedragen 150 euro. Ben je benieuwd of power mama’s iets voor jou is? Lees dan de folder voor meer informatie of neem contact op met Tessa via tessa@fysiotherapiegilze.nl of via (0161)234932.

Door wie?

Linda de Bont en Tessa Cornelissen

Tessa & Linda

Power Mama's

Meer weten?

Meer informatie
Voornaam
Achternaam