Power mama’s

Informatie over power mama's

Iedere zwangerschap en bevalling is een life event. Onder de juiste begeleiding zorgen we er samen voor dat jij je (weer) fit voelt. Samen doorbreken we taboes die bij zwangerschap en bevallen komen kijken en werken we aan het vertrouwen en een krachtige basis voor jou als Power Mama (in spé).

Voor wie?

– Voor training tijdens de zwangerschap
– Voor alle mama’s vanaf 6 weken na de bevalling

Wat?

Het Power Mama programma wordt verzorgd en ondersteund door:
– Linda de Bont, Sportdocent en Power Mama Coach,
– Tessa Cornelissen, MSc. Bekkentherapeut
– Selina Doomen, MSc. Bekkentherapeut

Het Power Mama programma is gemaakt voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Hierin wordt wetenschappelijke kennis vertaald naar praktisch toepasbare bewegingen tijdens sport en bewegen. Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens de training wordt er gewerkt aan het verbeteren van de controle over de core, bekkenbodem specifiek en de grotere spiergroepen. Dit alles door middel van functioneel bewegen. Na het volgen van de training kunnen Power Mama’s bouwen op hun lijf. Het programma biedt de juiste ondersteuning tijdens de zwangerschap en zorgt voor een goede basis en comfort met je bevallen “nieuwe lijf”.

Hoe ziet het programma eruit?

  • Je krijgt een intake en evaluatie o.b.v. bekkenfysiotherapie
  • Vervolgens gaan we 8 weken aaneengesloten samen met andere mama’s aan de slag

Meer informatie?

De lessen van de zwangerschapscursus dienen per 5 ritten afgenomen te worden. De prijs van een 5 rittenkaart is € 75,-.

De prijs van de training voor na de zwangerschap is € 175,- voor 8 lessen (8 weken).

Er is tevens een mogelijkheid voor een intake bij de bekkenfysiotherapeut. Let op: dit is o.b.v. behandeling bekkenfysiotherapie. We adviseren de intake om met de juiste aandachtspunten veilig het Power Mama programma te starten.

Ben je benieuwd of Power Mama’s iets voor jou is? Lees dan de folder voor meer informatie of neem contact op via info@bekkencentrumgilze.nl of via (0161)234932.

Door wie?

Team Power mama's

Linda, Tessa & Selina

Power Mama's

Meer weten?

Meer informatie
Voornaam
Achternaam