DE PRAKTIJK VAN FYSIOTHERAPIE GILZE

Sinds januari 2015 heeft Fysiotherapie Gilze haar deuren aan de Lange Wagenstraat in Gilze geopend. Samen met andere zorgverleners maakt de praktijk deel uit van Gezondheidscentrum de Flair. We zetten bij Fysiotherapie Gilze in op gespecialiseerde zorg; je kan voor breed uiteenlopende klachten een specialist op zijn of haar vakgebied vinden! Door intensieve samenwerking door therapeuten, maar ook andere zorgverleners binnen de Flair, zoeken we samen met u naar de optimale behandeling. De praktijk is HKZ gecertificeerd, wat betekent dat de het kwaliteitsbeleid en de bedrijfsvoering jaarlijks intensief gecontroleerd wordt. Hierdoor zijn we dagelijks bezig om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.  Fysiotherapie Gilze bestaat uit drie afdelingen, namelijk Fysiotherapie, Gezondheid en Sportief. In alle afdelingen staat ons motto, ‘beter bewegen, mooier leven’ centraal. Hieronder kunt u lezen wat dit inhoudt.

Fysiotherapie

   

Onze fysiotherapeuten staan elke dag met veel passie voor u klaar! Doordat alle therapeuten zichzelf extra hebben geschoold en toegelegd op een bepaald vakgebied, hebben we voor elke fysieke klacht een specialist in huis. We werken onderling nauw samen en zoeken samen naar de optimale behandeling.

Gezondheid

Naast de bekende fysiotherapeutische zorg kunt u ook met diverse gezondheidsproblemen of chronische aandoeningen bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan COPD, etalagebenen of de ziekte van Parkinson. Soms is er veel winst te behalen, soms is een ziekte niet te genezen. Wat uw situatie ook is, samen proberen we uw kwaliteit van leven te verbeteren.

 

Sportief

Tenslotte zetten wij ons graag samen met u in voor een gezonde leefstijl. Wij bieden voor jong en oud diverse sportieve groepslessen aan. Zo kan iedereen bij ons op een leuke manier bewegen, ook als dat door fysieke problemen niet vanzelfsprekend is.

 

Onze patiënten beoordelen ons met: