FYSIOTHERAPIE GILZE SAMENWERKINGEN

Binnen Fysiotherapie Gilze hechten we veel waarde aan goede contacten en samenwerkingen met overige zorgverleners. Zo kunnen we u altijd van het beste advies voorzien en een behandeltraject op maat aanbieden. Binnen de praktijk kunt u o.a. de volgende zorgverleners regelmatig tegenkomen:

ACUPUNCTURIST: NICOLE STOOPEN

Mijn naam is Nicole Stoopen en ik woon in Gilze samen met mijn man en twee dochters. Binnen gezondheidscentrum de Flair ben ik werkzaam als fysiotherapeut en acupuncturist in de praktijk van Fysiotherapie Gilze. U kunt bij mij terecht met een grote verscheidenheid aan klachten.
 
 
Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website: www.acupunctuurstoopen.nl

Acupuncturist Nicole Stoopen

DIËTIST: ROB VAN DER WERF

Mijn naam is Rob van der Werf en ik woon in Gilze. U kunt bij mij terecht met al uw vragen op het gebied van voeding, of u nu klachten heeft of een specifieke doelstelling. Naast individuele begeleiding van cliënten in mijn praktijk ondersteun ik veel teams, ploegen en (top)sporters.

Voor meer informatie kunt u terecht op mijn site www.robvanderwerf.nl.

Dietist- Rob van der Werf

OSTEOPAAT: ROBBIE VAN DER VLIET

Mijn naam is Robbie van der Vliet en kom uit Dongen, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Sinds 2013 ben ik werkzaam als osteopaat in regio Oosterhout (NB) en Den Bosch. Vanaf 2017 tevens werkzaam als osteopaat binnen Fysiotherapie Gilze in gezondheidscentrum de Flair.

Voor meer informatie kunt u www.vandervlietosteopathie.nl bezoeken.

Osteopaat-Robbie van der Vliet