Stichting Keurmerk Fysiotherapie

Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Het Keurmerk Fysiotherapie geeft fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, dit is de start van het proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren hiervan.

Fysiotherapie Gilze is aangesloten bij het praktijkregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie en voldoet daarmee aan hoge kwaliteitscriteria voor het verlenen van fysiotherapeutische zorg.
Om aan deze kwaliteitscriteria te voldoen maken wij onder andere gebruik van processen/systemen die zijn ingericht op het verzamelen van data. Deze data bestaat uit proces gerelateerde uitkomstmaten (PROM’s) en uit ervaring gerelateerde uitkomstmaten (PREM’s). Cliënt gerelateerde data zal ten alle tijden zorgvuldig worden verzameld en verwerkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Door deze manier van werken heb jij als cliënt direct invloed op het verbeteren van onze fysiotherapeutische zorg en lever je een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek naar (de effectiviteit van) de fysiotherapie in Nederland. Als je desondanks bezwaar hebt tegen het gebruik van je gegevens, kun je dit laten weten aan je fysiotherapeut; in dat geval worden jouw gegevens niet opgenomen in de dataverzameling.

Wil je meer weten over het Keurmerk Fysiotherapie? Kijk dan op www.keurmerkfysiotherapie.nl