Fysiotherapie Gilze

TESSA CORNELISSEN

Mijn naam is Tessa, en ik heb mijn titel als fysiotherapeut ontvangen na te hebben gestudeerd aan de Avans Hogeschool Breda. Mijn Afstudeeronderzoek naar de therapietrouw heb ik uitgevoerd in Nieuw Zeeland. Tevens heb ik in 2012 de cursus voor het Medical Taping Concept afgerond en heb ik in 2014 een cursus gedaan voor werkplekonderzoeken, het begeleid bewegen en coachen tijdens re-integratie trajecten.

Inmiddels ben ik bezig met een Masteropleiding voor bekkenbodemtherapeut. Deze opleiding volg ik aan de SOMT in Amersfoort.

FYSIOTHERAPIE

Binnen Fysiotherapie Gilze fungeer ik als all-round fysiotherapeute. Inmiddels heb ik het stokje van de fysio fitness overgedragen. Mijn aandachtspunten zullen zich in de toekomst nog meer uitbreiden naar klachten rondom het bekkenbodemgebied en begeleiding tijdens en na de zwangerschap.

Binnen mijn behandelingen streef ik naar een goede communicatie, en een persoonlijke aanpak. Uitgaande van de norm ‘iedereen is Unique’. Hoop ik samen met de patiënt te werken naar een positief eindresultaat.

UW SPECIALIST
tessa-small

Tessa Cornelissen

Fysiotherapeute

0161 – 234 932