Fysiotherapie Gilze

TESSA CORNELISSEN

Mijn naam is Tessa, en ik heb mijn titel als fysiotherapeut ontvangen na te hebben gestudeerd aan de Avans Hogeschool Breda. Mijn Afstudeeronderzoek naar de therapietrouw heb ik uitgevoerd in Nieuw Zeeland. Tevens heb ik de cursus voor het Medical Taping Concept afgerond en beschik ik over de mogelijkheid om werkplekonderzoeken te doen en te coachen tijdens re-integratie trajecten.

In 2018 heb ik mijn Masteropleiding tot bekkentherapeut afgerond.

Binnen Fysiotherapie Gilze behandel ik voornamelijk klachten rondom het bekkenbodemgebied. Voor alle klachten rondom de lage rug, de buik en het bekken kun je bij mij terecht. Dit kan gevolg zijn van allerlei oorzaken (mictiestoornissen, defecatie problematiek, gynaecologische of oncologische ingrepen of seksuologische hulpvragen). Tevens geef ik begeleiding tijdens en na de zwangerschap. Verder fungeer ik als all-round fysiotherapeute en kun je ook terecht voor andere klachten aan het bewegingsapparaat.

Binnen mijn behandelingen streef ik naar een goede communicatie, en een persoonlijke aanpak. Uitgaande van de norm ‘iedereen is Unique’, hoop ik samen met de patiënt te werken naar een positief eindresultaat.

Stel uw vraag aan Tessa

tessa-small

Laat uw gegevens achter en we bellen u graag binnen 1 werkdag terug.