Vacature fysiotherapeut en/of manueel therapeut (i.o.)

Ben jij op zoek naar een praktijk waarin jij je als fysio- of manueel therapeut (i.o.) verder kan ontwikkelen? Bij ons krijg je een moderne behandelruimte, mooie grote oefenzaal en lunch je dagelijks samen met ons fijne multidisciplinaire team. Word jij onze nieuwe collega?

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een fysiotherapeut of manueel therapeut (i.o.) voor 24-32 uur die affiniteit heeft met orthopedische klachten en die het leuk vindt om binnen een gezellig, dynamisch en leergierig team van fysiotherapeuten samen te werken.

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Gilze is een middelgrote, gezellige fysiotherapiepraktijk gevestigd in het moderne Gezondheidscentrum de Flair, waarbinnen intensief samengewerkt wordt met onder andere de huisartspraktijken.

In het DNA van onze praktijk zitten de kernwaarden fris, modern, vooruitstrevend, gastvrij, betrokken en laagdrempelig. Deze kernwaarden proberen wij zowel binnen onze huisvesting als in onze zorg uit te dragen naar onze doelgroep: alle bewoners binnen gemeente Gilze-Rijen en de omliggende dorpen (incl. Tilburg- Reeshof).

Ons team is energiek, gevarieerd en interdisciplinair ingericht en binnen dit team zijn samenwerking, gezelligheid en gezamenlijke kennisvergaring zeer belangrijke pijlers. Samen zorg dragen voor de zorg van onze cliënten binnen ons motto ‘Beter bewegen, mooier leven’ is onze dagelijkse uitdaging.

Wat bieden wij jou?

  • Een gevarieerde agenda met afwisselend behandelingen in de behandelkamer en in onze ruime, functioneel ingerichte oefenzaal
  • Een inspirerende, gevarieerde en moderne werkomgeving met leuke collega’s
  • Goede koffie, regelmatige teamuitjes, borrel, barbecue en vaak iets zoets in de teamkamer
  • Salarisindicatie tussen € 3.000,- en € 4.300,- (o.b.v. 40 uur en afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
  • 25% pensioenbijdrage
  • Bekostiging van cursussen en lidmaatschappen (KNGF/ Keurmerk, specialistische netwerken)

Kom jij ons team versterken?

Herken jij jezelf in onze kernwaarden en word je enthousiast van deze uitdaging? Mail dan je sollicitatie naar: wouter@fysiotherapiegilze.nl

Meer weten?

Meer informatie
Voornaam
Achternaam