VOOR VERWIJZERS

Fysiotherapie Gilze hecht veel waarde aan een prettige en professionele samenwerking met verwijzers. Wij onderhouden dan ook frequent contact met huisartsen en ziekenhuizen voor een duurzame relatie. Hiermee kunnen wij op de eerste plaats de patiënt de beste zorg bieden en waarborgen wij daarnaast onze kwaliteit als zorgverlener. Tevens zijn wij aangesloten bij de volgende netwerken:

Fysoptima

NVMT

NVFS

KNGF

NVFL

Schoudernetwerk Noord-Brabant

Claudicationet

Parkinsonnet

 

MULTIDISCIPLINAIRE SAMENWERKING

Fysiotherapie Gilze heeft een breed aanbod van Fysiotherapeutische specialisaties. Doordat deze specialisaties actief met elkaar samenwerken, zijn wij in staat de patiënt multidisciplinair te behandelen. Indien nodig maken wij hierbij ook gebruik van externe disciplines die onze werkzaamheden en kennis aanvullen. Op deze manier bieden wij de patiënt altijd zorg op maat.

HKZ GECERTIFICEERD

Tenslotte is Fysiotherapie Gilze HKZ gecertificeerd. Deze certificering toetst jaarlijks de algehele kwaliteit van onze fysiotherapiepraktijk. Hierbij valt te denken aan facilitaire voorzieningen, bedrijfsmatige processen en fysiotherapeutisch handelen.

VAKINHOUDELIJK OVERLEG

Bent u een verwijzer en wilt u ons benaderen voor vakinhoudelijk overleg of wilt u een patiënt doorverwijzen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze therapeuten staan u graag te woord om onze werkwijze en de behandelmogelijkheden toe te lichten.

Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch direct contact opnemen via telefoonnummer (0161) 23 49 32. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@fysiotherapiegilze.nl.

Onze secretaresse Annemarie Oomens is iedere dag van 9.00 uur tot 12.00 uur aanwezig voor vragen en/of informatie.

CONTACTGEGEVENS

Fysiotherapie Gilze
Lange Wagenstraat 55A
5126 BB Gilze

(0161) 23 49 32
info@fysiotherapiegilze.nl
 

OF LAAT UW GEGEVENS ACHTER!

En wij bellen u graag binnen 1 werkdag terug.