Werken bij Fysiotherapie Gilze

Wil jij werken in een moderne multidisciplinaire fysiotherapiepraktijk in regio Gilze-Rijen? Ontdek je carrièremogelijkheden bij Fysiotherapie Gilze.

Onze fysiotherapiepraktijk maakt sinds januari 2015 deel uit Gezondheidscentrum De Flair in Gilze. Wij leveren gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg en werken in een gemoedelijk en energiek team met aandacht voor elkaar. Onze praktijk heeft moderne behandelkamers en een grote oefenzaal met veel mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en gehoord voelt. Onze praktijk heeft een lerend karakter en scholing, specialisaties en netwerken zijn voor ons erg belangrijk. We stimuleren zelfontplooiing op persoonlijk gebied en op vakmanschap, dit kan in onze visie alleen op basis van gelijkwaardigheid en zo willen we ook graag werken. Iedereen moet met plezier naar de praktijk komen. 

Ben je enthousiast geworden? Ontdek hieronder onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar wouter@fysiotherapiegilze.nl

Actuele vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. Zie jij jezelf wel bij ons werken? Wij staan altijd open voor een kennismaking, stuur daarvoor een berichtje naar wouter@fysiotherapiegilze.nl

De praktijk is aangesloten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie en voldoet daarmee aan strenge kwaliteitscriteria waarop het periodiek wordt gecontroleerd. Op deze manier zijn we dagelijks bezig om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.
Fysiotherapie Gilze bestaat uit drie afdelingen, namelijk Fysiotherapie, Gezondheid en Sportief.

In alle afdelingen staat ons motto, beter bewegen, mooier leven’ centraal. 

Praktijk-10 copy