Wie zijn wij?

Sinds januari 2015 maakt onze praktijk deel uit van het Gezondheidscentrum De Flair in Gilze. Wij leveren gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg en maatwerk in bewegen met een persoonlijk karakter.

We werken in een gemoedelijk en energiek team met aandacht voor elkaar. Onze praktijk heeft moderne behandelkamers en een grote oefenzaal met veel mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en gehoord voelt. We verdiepen ons in jou als persoon en onze therapeuten werken nauw samen met collega’s en verwijzers waardoor je snel en optimaal geholpen wordt.

Onze merkwaarden

Vakmanschap/professionaliteit

We zetten al onze ervaringen en competenties in om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. We zijn vooruitstrevend in ons vakgebied en lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. Onze specialisten houden hun kennis up-to-date door verplichte scholing en participatie in netwerken in de omgeving. Daarnaast zijn we een leeromgeving voor HBO/WO studenten.

Betrokken

In ons werk is er oprechte aandacht voor jou, we verdiepen ons in jou als persoon en doen alles aan een optimale tevredenheid van onze zorg en dienstverlening.

Gastvrij

Wij ontvangen onze cliënten graag met een warm welkom! Onze praktijk is modern en we zijn laagdrempelig en benaderbaar. We hebben aandacht voor elkaar en we streven er naar om zo snel mogelijk tijd te maken om je te behandelen.

Patiëntgericht

Wij gaan uit van jouw persoonlijke wensen en behoeften. De samenwerking tussen jou en de therapeut leidt tot oplossingen om tot een gezonder en mooier leven te komen. Daarnaast proberen we een duurzame relatie op te bouwen. De coachende rol van de therapeut is kenmerkend in onze werkwijze. We hebben een zeer hoge patient waardering: 9+.

De praktijk is aangesloten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie en voldoet daarmee aan strenge kwaliteitscriteria waarop het periodiek wordt gecontroleerd. Op deze manier zijn we dagelijks bezig om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.
Fysiotherapie Gilze bestaat uit drie afdelingen, namelijk Fysiotherapie, Gezondheid en Sportief.

In alle afdelingen staat ons motto, beter bewegen, mooier leven’ centraal. 

Praktijk-10 copy