Yvonne de Vet

Hallo, mijn naam is Yvonne!

Na mijn opleiding Fysiotherapie te hebben afgerond in 2015 wist ik al snel dat mijn interesses lagen in sport, leefstijl en gedragsverandering. Dit alles heb ik samen kunnen brengen in mijn vak, wat ik elke dag met veel passie en plezier uitoefen! De opleiding Sportfysiotherapie heb ik bijna afgerond. Zelf ben ik ontzettend sportief dus ik begrijp elke sporter en zijn of haar wil om snel, maar ook veilig terug te keren na een blessure of revalidatie. Weer op de top van je kunnen presteren zonder pijntjes of ongemak, daar zal ik mijn uiterste zorg voor dragen. Ook met chronische aandoeningen als COPD en etalagebenen kunt u bij mij terecht. Hierin zal ik u begeleiden in het veranderen naar een gezondere, actieve leefstijl. Ik blijf goed op de hoogte van de laatste ontwikkelen van deze patiëntengroepen doordat ik ben aangesloten bij het ChronischZorgnet. 

Het motto van onze praktijk omschrijft eigenlijk in één zin mijn aanpak tijdens de behandeling, we gaan echt aan de slag! Binnen de sportrevalidatie wil dat zeggen dat we op een verantwoorde wijze opbouwen naar het vooropgestelde doel; weer kunnen voetballen, pijnvrij kunnen hardlopen of weer mee kunnen doen aan een tennistoernooi. Samen zullen we gedurende de behandelingen gaan toewerken naar dit doel. Sporters op elk niveau kunnen bij mij terecht en hierin zie ik met name enkel-, knie- en heupklachten.

Ook voor de mensen met een chronische aandoening geldt bovenstaande regel. Meer beweging in het leven draagt positief bij aan de kwaliteit ervan. Heeft u moeite met gezonde keuzes maken, weet u niet wat uw aandoening nou eigenlijk precies inhoudt of wilt u wel in beweging komen maar weet u niet hoe? Ik zal u door deze verschillende vraagstukken heen leiden om zo te zorgen dat u weer een rondje met uw partner kunt wandelen, kunt spelen met de kleinkinderen of meer kunt genieten van allerlei andere mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Als laatste begeleid ik de FysioFitness en heb ik de afgelopen jaren gebouwd aan een enthousiaste groep Actief Buiten. In beide gevallen verzorg ik met veel enthousiasme en plezier de trainingen.

Mijn doelgroep is ontzettend breed. Iedereen die op een professionele, veilige wil revalideren, opkrabbelen van een blessure of meer beweging in zijn leven wilt krijgen, is bij mij op de juiste plaats.

Vragen aan Yvonne?

Yvonne-8 copy

Yvonne de Vet

Sportfysiotherapie
Chronisch zorgnet
Claudicatio Intermittens
COPD
Docent sportief
Meer informatie
Voornaam
Achternaam