YVONNE DE VET

Hallo, mijn naam is Yvonne!

Na mijn opleiding Fysiotherapie afgerond te hebben in 2015 ben ik mijzelf enorm gaan interesseren in leefstijl, preventie en gedragsverandering. Zo heb ik de cursus Motivational Interviewing gedaan, de kracht van motiveren gedurende leefstijl gerelateerde veranderingen. Ook heb ik de NPI cursus COPD en Astma gedaan. Dit stelt mij in staat specifieke zorg te verlenen aan deze patiëntengroep. Als laatste ben ik aangesloten het ClaudicatioNet waardoor gesuperviseerde looptraining in onze praktijk mogelijk is.

Preventieve zorg

Preventie is het ingrijpen alvorens er aandoeningen ontstaan. Of wanneer er aandoeningen aanwezig zijn, de risico factoren hiervan te verkleinen. Praktisch wil dit zeggen dat wanneer iemand een longaandoening heeft en een inactief leven leid, ik samen op zoek ga naar manieren om diegene te activeren. Een actief leven draagt ontzettend positief bij de kwaliteit van leven. En zegt u nou zelf, we willen toch allemaal het maximale uit ons leven halen?!

Belangrijk vind ik dat we trainen op een verantwoordde en prettige wijze. Ik blijf kritisch op het behalen van individuele doelen en zoek naar de meest passende manier van bewegen die u op de lange termijn kunt volhouden. Bouwen aan een actieve leefstijl om zo de kwaliteit van leven te vergroten of behouden, dit vind ik elke dag weer een ontzettend leuke uitdaging. Mijn begeleidende, adviserende en motiverende rol hierin voer ik met veel enthousiasme uit!

Binnen Fysiotherapie Gilze richt ik mijzelf op COPD, Claudicatio Intermittens, FysioFitness en Actief Buiten. Ik werk met een actieve aanpak omdat bewegen simpelweg ontzettend leuk en goed is voor iedereen. Beter bewegen mooier leven, het werkt! Mijn doelgroep is ontzettend breed. Iedereen die op een professionele, veilige manier meer beweging in zijn leven wil krijgen, is bij mij op de juiste plaats.

Stel uw vraag aan Yvonne

yvonne-small

Laat uw gegevens achter en we bellen u graag binnen 1 werkdag terug.